Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 23 maj 2018

Av Malin - 23 maj 2018 10:35

Svar nej :) Ingen är perfekt men jag läste något som var klokt sagt "jag söker inte den perfekta mannen men en man som är perfekt för mig". Väldigt klokt formulerat tycker jag :) Jag har funderat mycket på det sedan jag gick på senaste niten, det är lätt att hitta män att surra med men det är otroligt svårt att veta vem som är ärlig eller inte. Nu gäller givetvis inte detta enbart män utan även kvinnor men dem har jag ju av naturliga skäl inte någon erfarenhet av just när det gäller kärlek ;) 


 


Jag har nu i någon vecka surrat med en man ifrån norra delarna av vårt land, skittrevlig och absolut inget snuskprat som de flesta män dessvärre glider in på konstant. Sex i alla ära, visst gillar jag sex men jag har det med hjärta och hjärna och inte enbart med könet. Sex blir såååå mycket bättre med någon man älskar och litar på eftersom man då kan ge sig hän och även utforska tillsammans.

Hur som, denna mannen som faktiskt i motsats till mina tidigare män är äldre än mig har väckt ett intresse hos mig. Idag tog han steget och gav sitt nummer och hoppades att han inte var för framfusig och jag som normalt är otroligt försiktigt med att ge ut mitt nummer tvekade inte en sekund att sms:a honom :) Jag ger faktiskt sällan ut mitt nummer, inte ens åt damer för jag gillar inte när telefonen börjar pipa och ringa i tid och otid men när han ville byta nummer kändes det som ett naturligt steg i vår bekantskap. Om det nu sedan blir vänskap eller något mer återstår ju att se men det känns som att jag i alla fall har fått en ny väldigt god vän. 


 


Sex då, varför ska de flesta alltid komma in på sex? Vad är det som är så spännande att sitta och snacka sex med en total främling? Speciellt på "vanliga" sidor, vet inte hur många gånger jag fått frågan om man ska träffas för sex.... Ehhhh näääää... Värst var ändå en karl i helgen som ville träffas halvvägs på ett ställe han visste var avsides... Hmmmm.... Nä, jag skulle inte tro det, för det första så har jag inte sex med första bästa oavsett hur k-t jag är och framförallt är jag nog inte så tom i knoppen att jag skulle gå med på att träffa en total främmling på en avsides plats för sex. Hur tusan tänker man? Garanterat finns det nog de som inte tvekar utan åker men jisses, tänker man inte på sin säkerhet? Och när vi ändå är inne på detta med sexmeddelanden, hur många damer har inte på Fejjan fått könsbilder skickade via messenger? Vad är det som är spännande med det???? Alla män är väl utrustade likadant, bara att den sedan är utformad olika precis som vi människor är i övrigt :) Fick förra året plötsligt en sådan bild av en god vän när han satt och drack men jag tackade bara artigt nej och han bad sedan om ursäkt. 


Detta blev väldigt osammanhängande men jag hoppas att ni hängde med i svängarna ha ha ha.... Hur som så är jag en person som verkligen längtar efter den där äkta kärleken, där man respekterar varandra, är lojal och inte heller rädd för att visa sin kärlek. Om och när "han" träder in i mott liv vet jag ju inte men jag hoppas att han älskar mig för den jag är och inte vill ändra på mig :) Det vill jag göra nog mycket själv och det räcker ;)

Nog om kärlek och sex nu för denna gången ;)


Idag skiner solen från en klarblå himmel och det har lovats riktigt varmt till helgen så jag ser fram emot att inhandla en solsäng på fredag och inta balkongen för att sola min vinterbleka kropp. Man känner sig så mycket friskare när man har lite färg, värst är benen som ser ut att komma från Vitvattnet ha ha ha... Nä nu ska här solas när jag slutar kursen, sista dagen i morgon nämligen :)) Wooo hoooo....


Ha nu en fortsatt fin onsdag alla där ute och njut av det härliga vädret för vem vet hur länge det varar ;)


Tjillevippen


 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards