Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 12 juni 2022

Av Malin - 12 juni 2022 13:06

Ja denna helgen bara sprang iväg men inte ska man klaga, den har varit riktigt trevligoch jag känner mig redo för kommande arbetsvecka. Har bara kvar tvättstugan i eftermiddag. Just nu sitter jag och ser hoppning från Polen, ute skiner solen till och från, och när den kikar fram så blir det riktigt varmt ute. Nå, vi är bara i början av sommaren så jag ska nog hinna ligga ute och sola i vanlig ordning för av någon anledning känns det som att vi kommer att få en kanonsommar här vid norrlandskusten :) 


 


Natten mot lördag kom C förbi och sov över, han var här för att jobba som ordningsvakt för Kommunen men denna gången med bil. Jag var rätt säker på att det skulle bli väldigt lurvigt ute på stan, dels pga studenten men även för att det var premiär för den nya nattklubben i källaren på Folkets Hus men det var så lugnt att de fick sluta 2 timmar tidigare. Det gjorde ju inte mig något, fick vi ju lite mer tid tillsammans. Så hade han med sig en liten gåva, han gillar ju snygga underkläder så 3 par stringtrosor i spets gav han mig, snygga färger hade han också valt och passande för sommaren. Måste jag bara se till att sola rumpan också så att det ser extra snyggt ut ha ha ha,  för just nu skrämmer jag nästan mig själv med min bleka kropp. Jämför jag mig med andra så är jag inte blek blek men för att vara mig så är jag väldigt blek. Nå, det ska åtgärdas snarast :)


 


Till de rosa trosorna kommer min nya klänning passa bra ha ha ha... Jag har ju aldrig varit rosa av mig, har mest alltid använt svarta kläder men senaste åren har jag börjat gillar färger igen, kan det ha med åldern att göra? :))

De som verkligen känner mig skulle bli chockade om de såg den, jag gillar kombinationen orange och rosa så jag kunde inte låta bli att beställa den då min trotjänare börjar ge upp. Jag går nämligen aldrig ut i klänning men det är så skönt att ha hemma om sommaren :) Så, här är klänningen som jag tror kommer redan till veckan, beställd från BonPrix så då vet ni som kan era postorderföretag att den är bra i pris :) 


 


Sent på fredag fick jag en annan överraskning :) Ni som följer mig vet ju att jag är galen i tävlingar och ställer upp i de flesta jag hittar :) Så jag var med i en tävling som en optiker hade, man skulle tagga en kompis som skulle behöva nya glasögon, med andra ord så vann man inte åt sig själv utan åt någon annan och det gjorde jag :) Så nu ska min bff Mari få nya glasögon till ett värde av ca 10 000:-. Jag hade defenitivt behövt detta själv men det är alltid roligt att kunna glädja någon annan :) 


 


Torsdagen däremot var inte så rolig efter lunch... Den började bra, jag vikarierade för en lärare som åkt till varmare land för att fira en släkting. Deras ordinarie klassrum var uthyrt så jag fick låna vårds i källaren, där finns ju en del utrustning och dels så ligger det en docka i sängen och den hajar jag alltid till på oavsett att jag vet att den ligger där :) Blir så att jag nästan tar ett steg bakåt när jag kommer in där ha ha ha... Hade bara 4 elever så det gick jättebra, de fick studera själv och sedan skrev jag ner en massa ord med rätt många vokaler i som  de skulle skriva ner när jag uttalade orden. De skulle få sluta lite tidigare eftersom jag skulle på  mammografi, min far hade varit snäll och skulle skjutsa mig t.o.r så jag skulle hinna tillbaka till efter lunchen men ibland går det inte som man tror. Jag hade just skickat iväg eleverna när min mobil ringde, såg att det var pappa men i andra ändan en dam som sa att pappa hade fallit alldeles vid bilen och att de nu väntade på ambulansen. Nå, då visste jag att han i alla fall var i goda händer och eftersom han hade med sig Wilma så bad jag henne bara lämna upp henne i hans lgh så kunde jag hämta henne sedan. 15 min till jag skulle vara på mammografi, min kompis jobbar där och jag visste att hon skulle luncha så plingade henne och Nathalie var snäll och hämtade mig så att jag skulle hinna. Efter att ha sprungit längs korridorerna så kom jag dit ganska exakt på slaget. Astman var dock åt h-ete av stressen och springandet, inhalatorn hemma så jag fick sitta och hosta ett tag innan jag kunde prata igen. Nå, själva mammografin gick smärtfritt så nu är det bara att vänta på resultatet. Efter satt vi och surrade på en bänk då vi inte hunnit prata ordentligt på ett tag, blev så glad att hon hittat en kille att dejta, hon är så värd det och den killen kan skatta sig lycklig som fått henne i sitt liv. Vi ska ses här hos mig nästa fredag, då kommer hon och även Daniel, jag lärde känna dem på ett tidigare jobb jag hade. Sedan jag slutade -15 har vi brukat ses här hos mig, ära gott, surra och spela lite spel, oftast sista helgen i månaden men nu har det ju varit ett låååångt uppehåll pga pandemin så det ska bli roligt att ses igen. 

Efter hon åkt på jobbet igen knasade jag hem till pappa för att hämta Wilma, hon låg på sängen och tittade på ytterdörren och blev så glad när jag kom. Lillgumman undrade förståss vad som hände och klok som hon är visste hon ju att pappa var dålig. Han berättade efter att när han föll tappade han kopplet men hon for inte, hon satt kloss intill honom och fast det komm 4-5 tanter och hjälpte så satt hon vid honom och flippade inte ut glatt som hon annars brukar. De är kloka våra fyrbenta vänner. 

Åter igen så var hans kropp vätskefylld och det är därför han faller när det trycker på hjärtat och andra organ, han fick komma hem på fredag eftermiddag men ska tillbaka snart för vidare undersökning. Han fick ny vätskedrivande medicin som nu verkar fungera bra mycket bättre än den de på Apoteket bytte till. Nu har läkarna skrivit att denna inte får bytas ut så det ska förhoppningsvis inte behöva hända igen.


   


Så har det varit för mig de sista dagarna :) Upp och ner, så som livet för det mesta är. Nu återupptas hoppningen på ca 10 min så jag ska kila ut med Wilma innan men jag hoppas att ni alla har vackert väder och får en fortsatt fin söndag.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards