Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 2 februari 2014

Av Malin - 2 februari 2014 12:06

Så var det söndag igen, hunnit ut med vovven, handlat & till kyrkogården. När jag kom hem åkte myskläderna på igen, snacka om att man ska vara sexig hemma ha ha ha... Svarta tights med nitar, stora vita fårskinnstofflor, rosa lång t-shirt & en cardiwrap i svart/vitt yeahhh... Snacka om att jag kan starta en sådan där populär "modeblogg" för bekväma mystanter som tjossar runt hemma   


Igår fick jag äntligen färdigstädat hemma, ut med alla mattor på balkongen så de är fräscha & dammtorkat min roliga bokhylla som äter en hel del som man måste torka av. Nå nu är det gjort så igår eftermiddag kunde jag bara koppla av & bara vara så att säga. På kvällen kom min väninna förbi, vi drack lite te, surrade & såg "mello" som det så populärt numera heter. Smeknamnet är lika dåligt som hela konceptet, det var bättre förr när det hette melodifestivalen & bara var en tävling & inte en massa deltävlingar som gör det hela uttjatat. Nä, det kan passa som bakgrundsprogram när man umgås men inte mer, sorry men det är i alla fall min uppfattning.


I fredags hade jag besök av min moster & pappa på fika, de hade varit på kyrkogården så att hon fick se var mammas grav ligger, kan hon gå dit när hon har vägarna förbi. Hade bakat en blåbärskaka så den slank lite iväg av & resten packade jag in åt pappa att ta hem. Fikar ju inte själv men tycker att det är jätteroligt att baka & att dekorera tex tårtor. Jobbade en sommar ute på en holme där flottarna höll till långt tillbaka, det var så roligt att jobba i cafeét där, baka var dag & speciellt roligt när folk gillade det man bakade & ibland köpte med sig hem. Det enda som jag fullkomligt hatar att baka & har gjort max 3 ggr i mitt liv är bullar men då kalljästa. Degen bara kletar & jag blir irriterad, från början är de små & fina men ju längre jag hanterar degen desto större blir bullarna ha ha ha... Kanske att man skulle gå en kurs i bullbak.


Jag gör med 5:2 nu & det går bra, hade absolut inget problem att sluta med drickor & godis, har aldrig varit beroende men tyckt att det var så gott & när mamma var så sjuk i slutet & efter hon gick bort åt jag allt jag ville & struntade blankt i vikten. Det med 5:2 passar mig bra & när man räknar kalorier blir man mer medveten om vad man egentligen stoppar i sig. Får vällan se hur det går men just nu så känns det bra.


Nä nu ska jag ta tag i dagen, inte göra så mycket kanske men fixa mat åt mig & vovven, diska & sedan ska jag försöka sticka klart en mössa jag håller på med. Ha en riktigt fin dag alla där ute & sköt om er.


Tjillevippen


PS: Ni som bloggar här, kan man på något sätt välja bort en viss reklam på sin blogg? Tallink Siljas måste jag nu se & det vill jag INTE. Är över 1 år sedan de stängde ner här & flyttade allt till Stockholm efter 18 år, har man valt att flytta dit kan man också ha någon stockholmare som sitter & säger "aaaaa..." i telefonsvararen men de använder fortfarande min röst. Jag vill liksom varken företräda dem som person eller med min röst.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards