Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Malin - 25 februari 2014 20:15

I vissa säljgrupper på Fejjan rör det sig riktiga j-a fittstim av kärringar som skriker efter admin om de ser något fel i stället för att på ett vuxet & moget sätt framföra vad som gäller. Själv ser jag ingen anledning att ha kvar bilder på saker som jag sålt men de "reglerna" hade de tydligen & då skriker kärringarna efter P.... som admin i gruppen tydligen hette. Lugna dig (kärring hade jag lust att inflika men höll mig), du behöver inte skrika efter P.... skrev jag. Jag kommer att plocka bort allt jag har att sälja & gå ur gruppen för maken till påhopp från första bilden har jag aldrig varit med om. Sådana grupper där en viss liten klick kärringar anser sig vara de enda som får sälja håller jag mig undan.

Jag har fasta priser när jag säljer något, ratar detta med budgivning om jag vet vad något är värt & direkt jag hade lagt in en bild så kom frågan av en väääääldigt aktiv "tant"... Har du rätt pris på den? Det hade jag men min fråga är ju egentligen vad f-n hade hon med det att göra? Tycker man att något är fel pris så behöver man helt enkelt inte köpa det, än mindre börja jiddra med säljaren om priset. Nej tack, jag fortsätter sälja i de grupper där jag varit en längre tid & där man inte svamlar runt & gör sig själv viktig genom att platta till andra.


Förövrigt så går livet i samma spår, inga större förändringar mer än att det är snorhalt ute efter att ha spöregnat. Till och med Wilma har lite svårt att hålla reda på tassarna när vi är ute. Jag gillar våren, när solen värmer & man kan gå ut på isen på uppkörda spår men halkan & slasket skulle jag gärna vara utan. Längtar verkligen efter sommaren då man bara kan sticka in fötterna i ett par sandler när man ska ut & slipper pälsa på sig jacka, mössa & vantar.


Var till arbetsförmedlingen i går, fanns inget som vanligt att söka för mig men jag har sökt en del sommarjobb för att ha något i alla fall. Kyrkogården sökte jag till & det hoppas jag att jag får, jobbade där 3 somrar som ung & det är ett helt underbart jobb. Bara att hålla ögon & öron öppna så dyker det upp något så småningom, jar är inte orolig men nog skulle det allt vara roligt om det löste sig snart.


I morgon bär det åter av till Finland men nu har vi bokat in möte med damen på begravningsbyrån. Fick en ritning som hon tog fram men då blev gravstenen 10 000:- dyrare än den vi sett när vi var dit så nu är det lika bra att sitta face 2 face i stället för att maila. Få ett klart pris & göra beställningen på stört. Vi har redan sett en där i svart putsad granit med inbyggt ljus vilket är kanon, varesig det blåser, regnar eller snöar så kommer ljuset att brinna. Guldtext & en liten blomranka i ena hörnet. Såg även en liten ängel i någon metall som jag ska höra om man kan få så att den sitter vakandes på stenen. Det blir säkert bra i slutändan.


Nä, nu ska denna damen fortsätta se Bygglov & sedan Veckans Brott. Hoppas att ni alla får en fortsatt fin kväll.


Tjillevippen


Dagens bild... Bara för att den är läcker.  


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards