Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Malin - 15 februari 2014 11:43

Den dagen jag hatar mest, ska man behöva en speciell dag för att visa att man älskar någon så kan det rakt inte vara äkta kärlek. Kär är man året om & bör väl därmed också visa att man uppskattar varandra året om.

Blev så less igår när jag såg tjejer påminna sina män på fejjan... "Du kommer väl ihåg att det är alla hjärtans dag"... Ehhhh... Ska man behöva påminna & gnälla om det bara för att man vill påminna dem om att ge något för att man vill ha saker. Ska jag behöva gnälla mig till en present & uppskattning? Nej tack, då är jag hellre singel & inhandlar det jag själv vill. Sedan tycker jag att det är tanken som räknas & inte hur mycket det kostar, tanken fanns inte alls hos min före detta man som måste varit den minst romantiska på denna jord...

Just på denna dagen fyllde hans mamma år & det var viktigare än mig eller ska jag säga, mamma kom ALLTID i första hand & hände det att han någon gång lyssnade på mig i stället så blev hon som en tjurig unge.

Den sista alla hjärtans dag sa han när jag & hans syster ordnat ett födelsedagsparty för henne att han inte alls glömt att det var alla hjärtans dag MEN att det finns en dag för allt. Då menade han att han kunde överraska med något typ 1 vecka efter men då är det ju helt onödigt med alla speciella dagar. Destsamma gällde min födelsedag & bröllopsdagar.

Kommer så väl ihåg en bröllopsdag när jag låg i feber på soffan & han kom hem efter jobbet med en bröllopspresent... Jag är som sagt inte den som räknar i pengar men en middag lagad av honom hade varit mer önskvärt än en begonia. EN BEGONIA!!!! En tanig j-a begonia... Jag såg på honom & frågade "är det vad jag är värd, 35:- från Sparköp?" Svaret blev "den kostade 25:-"... Tack för den.


Vi kommer väl aldrig att få en "Singlarnas Dag" så det är väl lika bra att samma datum som alla hjärtans dag ha en "anti alla hjärtans dag". Såg att det fanns ett hotell i Österrike som faktiskt kunde erbjuda ett anti-alla-hjärtans-dag paket" där man slapp stearinljus & rosenblad. Hur underbart är inte det för oss som varken har en partner eller barn.


Kunde på samma sida läsa vad vi singlar kunde göra denna dag & det var bra ideér så här delar jag dem med Er:

* Shoppa-Du behöver inte lägga pengar på gosedjur och choklad så köp den snygga tröjan eller skorna du drömt om.

* Ha singelmiddag-Ät en god middag med dina singelkompisar & dela erfarenheter om era ex.

* Spa-Boka in en dag på ett spa & ge dig själv en ansiktsbehandlig eller en skön massage. Eller tappa upp ett bad hemma & spela skön partymusik på hög volym.

Så nästa år vet jag att något ska jag i alla fall ha en "ego dag" där jag bara tänker på mig själv & skämmer bort mig till max   


Årets 14:e februari avslutade jag med att laga till köttfärssås på 1,7 kg köttfärs, frös jag in så nu har jag lite färdiglagat i frysen.

Idag är det lördag & i kväll kommer Mari på besök i vanlig ordning, alltid kul att få sitta ner & surra. Har just diskat undan & ska nu ta en dans med dammsugaren & skurmoppen efteråt. Har även tagit fram 2 fileér så att jag kan laga till en gryta att frysa in i färdiga portioner. Skönt att ha lite färdigt i frysen om man en dag har hjärnsläpp & inte vet vad man ska laga, vilket jag oftast har. Funderade faktiskt här i veckan om man skulle börja göra upp en matsedel en vecka i stöten, tror att det skulle kunna vara en bra idé men då gäller det att ta tag i det    Skulle faktiskt vara underbart att inte behöva tänka på vad man skulle laga till utan bara se på matsedeln & följa den.


Nä, nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någon gång. Hoppas att ni alla får en riktigt fin lördag.


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards