Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 13 februari 2016

Av Malin - 13 februari 2016 16:48

Nu verkar det som att vår herre har öppnat himlen & tycker att vi ska få lite snö, glad att jag bara har en balkong att skotta ner jag ser alla som sopar & skottar runt sina bilar, för att inte tala om alla stackare med stora gårdsplanar.

Har mina icebugs kommit fram, blev lite blöt i träningsskorna... Har faktiskt inga andra vinterskor då jag föredrar träningsskor. Enda nackdelen är att när jag köpte icebugs valde jag inte dem med järndubb under så när traktorernas skopa bildar den där glatta hinnan så halkar jag precis som alla andra. Är så rädd att återigen falla & spräcka axeln då försöker då i stället gå på sidan om där det är snö.


Idag har jag varit på en liten tur till Djurmagazinet med Wilma, sedan skulle jag en snabbit upp till pappa för att se hur han mådde men det blev över 4 timmar som for iväg. På Djurmagazinet mötte vi Maria & kerryn Peppe, var länge sedan han & Wilma lekt men var ju inte direkt läge inne på en affär så de fick vackert bara nosa på varandra.

Wilma älskar att besöka den affären & gillar personalen då hon får mycket uppmärksamhet & tror att alla kunder som kommer in är hennes blivande vänner. Ja ja... Hon är ju en sådan där farlig kamphund vet ni ha ha ha... Som slickar ihjäl sina offer.


Wilma & Peppe efter en lekstund  


Pratade igår med min brors hustru om detta julfirandet i Spanien, verkar som att hon inte alls har någon aning om vad jag pratar om så vem som sagt vad har jag nu inte en j-a aning om. Jag var visst välkommen men den stora frågan för mig är ju fortfarande... Varför ringde man då inte & pratade med mig innan man beställde biljetterna.

Jag har helt tappat känslan för att åka ner dig nu så jag & en väninna från Hofors ska i stället se på en liten tripp med hennes barn, blir nog mycket roligare måste jag säga. Hennes söner önskar den den där vyn ni vet med hav & strand... Ska hålla ögonen öppna om vi hittar någon till ett bra pris, med ena fickan tom & andra trasig så är manspecialist på att hitta billiga resor utan att för den delen bo på skithotell. Mallorca & Alcudia är ju alltid fint.


     


Nä, nu ska jag ta mig ett stort glas isvatten & en liten treogrogg.... Oroar mig för min älskling som idag gjort sin andara hälft av stamcells transplantation, hoppas nu att kroppen helar & att de nya stamcellerna börjar producera vita blodkroppar. Hoppas av hela mitt hjärta att han nu blir frisk, älskar sig M....


Ha en fortsatt fin helg alla där ute.


Tjillevippen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards