Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 21 juni 2018

Av Malin - 21 juni 2018 15:49

Så var torsdagen här och i morgon är det midsommarafton och därmed startskottet på semestern för väldigt många så idag när vi passerade campingen såg man att den börjat att fyllas med vagnar och husbilar :) Utomhusbadet var det också en del på då det även idag är riktigt fint väder och varmt i solen. Det har dock börjat blåsa lite precis som igår och då började regnskurarna på eftermiddagen.
När jag sett midsommarhelgens väderprognos ser det inte ut bra men de har ju haft fel gällande gårdagen och idag så... Bara att vänta och hoppas på det bästa.
Jag och min far ska i alla fall på den årliga rundan för att plocka midsommarblommor till mammas grav och till kolonilotten, på vägen brukar vi även stanna till hos min morbror för en kopp kaffe. På vägen hem brukar vi även snippa in på Rusta och ICA Maxi i Happis.
Vi ska inte grilla utan det ska vi göra på Midsommardagen när min bror med fru från Luleå kommer. Kommer nog bli trevligt och jag hoppas att inte bli alltför trött ;)


 


Ska i morgon handla lite i alla fall på ICA Maxi så vi har hemma, dels så måste jag köpa några burkar av den nya Trocaderon utan socker... Trocadero Zero... Kan jag också dricka något annat än isvatten när vi äter :) Den är verkligen sjukt god och som min väninna sa när hon provat den att den är godare en orginalet. Här har dock inte ICA den på 33cl burk utan bara 1,5 L flaska vilket jag inte vill ha så nu får jag passa på när vi passerar Happis ;)

På Rusta blir det till att köpa Wilmas ben Dental Stix som hon alltid får efter maten, det är otroligt vilka prisskillnader det är från affär till affär. De måste dock finnas hemma för annars har jag en vovve som efter maten sitter och psykar mig undrandes var benet är ha ha ha... 

Nä, vackert väder eller ej, jag har skallebang och ät trött så jag somnade först efter 2 och kl 6.15 tog jag morgonprommisen med Wilma. Så nu blir det natti natti för mig ett tag ;) he he he


Hoppas nu att ni alla får en riktigt trevlig Midsommarafton med familj och vänner och att solen skiner upp dagen.


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards