Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 25 juni 2018

Av Malin - 25 juni 2018 19:59

Nå inte jag kanske men sitter framför TV:n och har på Lotta På Lisseberg... ;) Nu är som sommaren på allvar när det är Lotta på måndagar och Skansen på tisdagar och speciellt Morden i Midsomer på tisdagar och det sista är ett program jag tycker att de skulle kunna visa året om. Och efter en massa mord så visar de Mrs Brown's Boys, den serien är verkligen sjukt rolig :)) 


 


Men men men.... Jag kom just på.... I morgon lär jag ju missa Morden i Midsommer :( I början i alla fall eftersom jag och Mari ska på tut-bingo... Mari ska ju åk ner åt landet för att hälsa på dels sin syster så vi ville hinna med en bingo innan dess i alla fall, nå får se alla mord på play efteråt i stället. Får ju se Mrs Brown i alla fall :) 

Hoppas att vi denna gången får åka hem med lite mer pengar i plånboken och inte bara en erfarenhet rikare :) Det är i alla fall ett trevligt sätt att umgås, man tjattrar, spelar och har trevligt :) 


 


Idag har jag åter tillbringat lite tid på solsängen på balkongen, det var riktigt skönt eftersom det fläktade skönt med jämna mellanrum så där skulle jag ha kunnat ligga länge men man får ju vara lite försiktig när man inte har smort in med solskydd. Satt och sökte på nätet efter en Piz Buin som jag köpte sist vi var till Turkiet men den fanns inte längre och de liknande var slut på varenda sida jag hittade på nätet :( Så får nog gå till klassikern Hawaiian Tropic som man körde med på 80 och 90 talet. Man blir som frustrerad när man har gillat något och så bytts det ut till något nytt och det gäller ju inte bara solskydd. 


Nä nu ska damen göra Lotta sällskap och sjunga Markoolios Mera Mål ha ha ha... Ha en fortsatt fin måndagkväll.


Tjillevippen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards