Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 30 juni 2018

Av Malin - 30 juni 2018 09:54

Så var helgen här, den startade i går kväll med att mina underbara vänner från mitt tidigare jobb hälsade på för lite surr och yatzy. Sov någon timme innan de kom så att jag skulle vara lite pigg i alla fall och som alltid hade vi trevligt :) 

På förmiddagen var jag duktig och gjorde Adana Kebab på 1.6 kg körrfärs och tyckte jag var rätt smart när jag ändrade form på dem ha ha ha... Normalt så ska man ju göra dem som avlånga rullar att lägga in i  bröd men jag gjorde dem som större hamburgare så att jag i stället kan äta dem i pitabröd :) Ska idag göra rödlökssalladen till och i morgon grilla en till missagen när salladen fått gotta till sig ett dygn. När jag gör Adana kebab så fryser jag alltid in dem råa så att det bara är att ta ut och grilla, superenkelt och gotti gott :) 

I förrgår hade jag redan kl 8 på morgonen 4 liter köttfärssås puttrande på spisen och idag ska jag göra köttfärsbiffar på 1.5 kg så kommer att bli ett litet matförråd i frysen... Såååå skönt. Ska även köpa några påsar morötter att riva, portionera och frysa in så jag har till biffarna. Känner mig rätt på med att fixa alla mat nu så att jag slipper fundera vad jag ska äta och framförallt äter även då gångerna jag inte orkar ställa mig och laga mat. 


   


Bingo då som vi var på i torsdags... Ja... Den bringade mig enbart erfarenhet igen, undrar när storvinsten eller åtminstone 500:- ska komma till mig. Mari vann i alla fall ett paket Gevalia i tombolan så hon behövde inte fara hem tomhänt ha ha ha... Nåja, vi hade i alla fall trevligt och vädret var perfekt då det var grått och lite regnigt så att det inte blev så varmt i bilen. 

Innan hade jag varit duktig och tvättat mina träningsskor, hade låtit det gå lite för länge så den ena fick jag inte riktigt ren trots att jag skriúbbade som en galning med nagelborsten som jag använder till det. Men de blev i alla fall renare än de varit och det var ju huvudsaken. 


 


Från det ena till det andra... Dejting. Kommer inte ihåg vilken morgon jag råkades hamna på TV4 där man tog upp ämnet och om hur dåliga vi Svenskar är på att dejta, att vi ses så allvarligt på det och det kan nog vara sant. 

Så snart man tänker på dejting så ser man en framtid med en människa och nästan dömmer ut dem innan man träffats. VI skulle nog vara mer som i tex Amerika där de ofta dejtar en massa. Som de sa i programmet att om man tex är på affären och ser någon som ser ut intressant, gå fram till personen, ta kontakt... Vad är det värsta som kan hända? Att de inte är intresserade och so what... Friskt vågat, hälften vunnet typ :)
Något som jag tycker var en bra idé var när de hade singelkorgar mot Alla Hjärtans Dag men varför inte sätta in det året om? Vi är ju liksom inte bara singel vid den högtiden :) Detta fick mig att tänka till lite och jag ska försöka att vara mer öppen för dejting framöver och inte se så allvarligt på det för jag har några som vill ses över en kopp kaffe men som jag inte velat träffa för att de inte känns "rätt". Men vem vet, kanske skulle kännas jättebra.
Så dejta mera tycker jag defenitivt att vi alla ska göra :))


    


Nä nu ska denna damen inta köket för att göra biffarna, är soligt och fint så håller det i sig ska jag inta solsängen efter lunch och vippa med tårna till någon bra musik. 

Ha en fortsatt underbar helg och kom ihåg om ni är singlar, dejta mera ;)


Tjillevippen


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards