Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 9 januari 2014

Av Malin - 9 januari 2014 19:13

Förra året flyttade stjärnhimlens stora turplanet, Jupiter, in i ditt karriärhus. Han såg till att det var full fart på framgångarna inom karriären och att du fick den uppmärksamhet som du förtjänade. Du har inte haft sådant karriärflyt sedan sommaren 2001- sommaren 2002. Jupiter kommer fortsätta att hjälpa dig i karriären fram till och med den 16 juli i år. Efter det flyttar han vidare till ditt nätverkande, elfte hus. Under det följande året kommer han arbeta för att antalet kontakter i in smartphone fördubblas, att du minglar varje vecka och att du sprider information om dig själv, samtidigt som du lär känna nya kontakter. Det elfte huset är starkt förknippat med nätverk och organisationer, gärna med en välgörenhetstanke i grunden och du kommer attraheras av det konceptet! Jupiter älskar utlandet, varför jag också flaggar för många utländska kontakter under året som följer efter den 16 juli. Ska du sälja en bok eller rättigheter till utlandet, kanske? Då är det hög tid att skaffa dig en litterär agent redan i början på året! Dina vänner och dina nätverk kan också bringa dig fantastiska affärsmöjligheter.

Samtidigt som din karriär går framåt blinkar en röd lampa från ditt ekonomiska hus. Ansvarige Saturnus tycker inte att du sköter din ekonomi något vidare och granskar den sedan oktober 2012 med lupp. Saturnus adepter hamnar aldrig i TV programmet Lyxfällan och det ska inte du heller! Saturnus vill att du ska granska sättet du sköter din ekonomi på. Använder du kreditkortet för att betala räkningarna, eller lånar du av redan lånade pengar? Du har troligen kämpat med hur du ska hantera ekonomin sedan oktober 2012. Det är möjligt att du har lyckats strama till ditt vidlyftiga leverne en aning (det finns ju så mycket vackert att köpa), men Saturnus tänker inte släppa dig förrän i slutet av året. Det bästa rådet för att undvika sömnlösa nätter, är att helt enkelt se sanningen i vitögat och tänka om i ekonomin. Saturnus behåller endast de nödvändiga utgifterna, resten (LÄS: din lyx) måste bort.

Fantastifulle woodstockhippien Neptunus styr ditt dagliga arbete och hälsa. Nu befinner hon sig i sitt eget tecken, Fiskarna. Neptunus älskar att besöka Fiskarna! Där får hon koncentrera sig på healing, kroppsligen som själsligen, och så får hon fria händer att fantisera och väva vackra drömmar. Neptunus vill att din arbetsmiljö ska bli precis så renad och drömsk som miljöerna i hennes sagor. Hon vill att ditt arbete ska få dig att känna dig helad. Neputnus har dock en nackdel, hon tenderar att slänga på sig sina rosa glasögon när verkligheten ser för trist och grå ut. På det sättet kan hon intala sig själv att allt är toppen, när det i verkligeheten inte är det. Ta dig en titt på ditt kontor och ditt dagliga arbete- finns där något som du förnekar, och som du skulle må bättre om det ändrades på? Om du känner dig en aning låg i energinivåer kan din hälsa åtnjuta fördelarna av meditation, EFT (Emotional Freedom Technique), healing och andlig vägledning. Din intuition är guld värd  när det gäller din hälsa och arbete- lyssna till den!

Ditt kärleksliv har åkte berg-och-dal-bana sedan 2011. Saker du tog för givet som ”eviga” kunde över en natt slås i spillror. Förändringarnas planet, Uranus, lever rövare med dina seriösa relationer, både i kärlek och affärer. Plutos förkärlek för att riva ned och bygga upp nytt i ditt familjehus gör inte saken lättare. Det har renoverats, skrivits under skilsmässopapper och börjats om på nytt där hemma. Tack och lov är det lugnare nu (även om det fortsätts att renoveras…). Precis som din kärlek kan ha tagits ifrån dig helt plötsligt, kan du också på nytt finna den helt oväntat. Från och med den 1 januari- 26 juli kommer kärleken kämpa för och jaga dig. (Stjärnorna säger att han är ett riktigt energiknippe och en businessman med stora, egna projekt) Ganska skönt efter alla prövningar de senaste två åren.


Min kommentar till detta horoskop från Amelia....

Står att jag har haft karriärflyt, är det arbetslösheten med ett sommarjobb som kallas karriärflyt? Då kan det inte vara svårt att bli karriärmänniska ha ha ha... Nätverkande sysslar man ju med varenda dag men inte tusan orkar jag med en massa fler kontakter, få & seriösa låter mycket bättre & jag hoppas att de man lär känna via internet kan hjälpa då inte arbetsförmedlingen kan skaka fram jobb.

Hej å hå, en röd lampa blinkar för mitt ekonomiska hus... Tell me something new   


Jag veeeeeet, jag säger alltid "det är ok" & "det kommer bli bra"... Men någonstans så måste jag nog jobba med att komma över en del saker i livet för vissa saker försvinner inte bara av sig själv när det gäller känslor. Jag har dock en tendens att sätta upp en fasad av att jag mår kanoners fast jag inners inne mår riktigt sketadåligt.

Meditera skulle jag defenitivt behöva göra mera.


Kärleken kommer att kämpa för & jaga mig.... JA TACK!!! Vet inte bakom vilken knut eller under vilken sten mannen i mitt liv gömmer sig. Han har då tusan inte visat sit & finns han kan han vällan ta steget & kontakta mig. Orkar inte med svammel utan hoppas att han är rak & säger vad han vill & inte tror att jag ska klura fram att han är intresserad. Då jag har många manliga vänner är risken om han inte visar vad han vill att jag tar honom som ännu en god vän.

Så finns DU där... Ta steget & kontakta MIG!!!!!


Over & out från Bitterfittan


Tjillevippen

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards