Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 22 januari 2014

Av Malin - 22 januari 2014 20:56

Jo då, det kan den visst göra. Min f.d make som jag var gift med i 6 år saknar jag inte i mitt liv & vill inte heller ha honom där även om vi delat så mycket. Lögner & svek förstörde det hela.

Nu har jag för ett tag sedan fått kontakt med en f.d från Malta, var så roligt att få surra med varandra igen även om det "bara" är på internet för vi har verkligen mycket att prata om. Det finns inga känslor kvar men han & jag klickar verkligen som vänner. Han är nu gift & bor i Italien där han verkar ha ett rätt tufft liv ekonomiskt, han jobbar som lärare & har en jättefin son med rufsigt rött hår & givetvis en hustru men henne har jag inte sett   

För någon månad sedan fick jag även kontakt med hans syster som jag hade kanonkul med när jag var ner & hälsade på på Malta, vi kommer båda ihåg en dag vi spenderade på stranden medan Frankie var på en verkstad med bilden. Vi hade så otroligt roligt & så mycket som vi skrattade när vi svamlade runt både på land & i vattnet. Ligga platt & sola var helt uteslutet   

Nu har jag i veckan fått kontakt även med deras helt underbara mamma som jag kom att stå nära & vi brevväxlade också i många år efter jag varit ner. Av henne är det starkaste minne när jag skulle åka hem.

Flyget gick tidigt på morgonen, hela familjen steg upp kl 3 på morgonen för att komma till flygplatsen. Hans pappa tryckte i handen min en religiös amulett & önskade mig allt gott & hans mamma... Hon föll i gråt när jag skulle åka & inte kunde jag heller då hålla mig. Kramarna varade länge.

Denna helt underbara familj är jag så glad att ha fått lära känna, tiden jag spenderade hos dem på Malta är ett minne för livet.

Det var där som jag för första gången åt kanin, vill lova att det var tur att jag fick se alla kaniner först efter maten för annars hade jag inte ätit. Det var även där som jag för första gången fick smaka kaktusfrukter som hans mamma plockat på kvällen efter solen gått ner.

Besöket i Popeye Village, en vik där kulisserna till musikalfilmen Karl-Alfred med bla Robin WIlliams & Shelley Duvall står kvar. Kan varmt rekomenderas både för ung som gammal.

De gula gamla bussarna, fiskebåtarna med ögon i fören, fisk, Gozo, alla gamla tempel, tempelriddarnas efterlämningar, Mdina, Blue Lagoon & allt hantverk, spetsar, glas, det finns mycket bra shopping... Ohhh... Jag kan verkligen rekomendera en resa till denna vackra ö.


Hur som hellst, gammal kärlek kan rosta men i stället omvandlas till livslång vänskap vilket inte heller är dåligt.


Tjillevippen


       

Jag & "min" Maltesiska familj + lite bilder från ön

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards