Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 26 januari 2014

Av Malin - 26 januari 2014 19:23

Så var söndagen snart över & ännu en måndag & ny vecka kommer. Hoppas hitta något jobb att söka i krokarna, kanske inte bara söka utan även kanske vara aktuell för även om jag inte just blivit torr bakom öronen.


I morse när jag vaknade & hade fått i mig lite ingefärste så fick jag sprutt i baken. Fållade en gardin, fixade köttfärssås & även mat åt Wilma. Lånade sedan pappas ångtvätt & tvättade mattan i köket, blev fin i färgen, tänk vad en ångtvätt kan göra underverk. Skurade även golvet i köket så nu är det klart. I morgon hade jag tänkt ta tag i bardagsrummet, tänkte inhandla en mattpiska så att jag kan piska mattorna. Blir så fräscht när det är gjort & vem vet, kanske till och med tar & tvättar soffan så att den får en uppfräschning. Sedan är det bara sovrummet & hallen kvar.

Sovrummet ja... Det är en annan historia... Har bott här i snart 2 år & mitt sovrum är inte klart än. Jag vet hur jag vill ha det men har inte pengar just nu så jag tar det lite pö om pö, man får helt enkelt anpassa sig. Sover ju ändå bara där. Ska bli skönt när hela lägenheten är klar.


Helgen har annars gått i lugnets tecken, som att det nu skulle vara något nytt för att vara mig, inte konstigt att jag känner mig uttråkad. F-n, det måste hända något snart, annars kommer jag att klättra uppåt väggarna. Jag längtar verkligen efter våren & sommaren, ljuset & värmen. Långa promenader längs älven, sköna dagar på balkongen lyssnandes på Raggarradio & jordgubbarna... Dessa underbara söta jordgubbar som man inte kan få nog av. Är rätt säker på att jag inte är den enda som längtar efter sommaren.

Hoppas givetvis på ett jobb eller sommarjobb rent av men man hinner ju ändå njuta av sommaren & ljustet gör ju att man orkar mer & är uppe längre om kvällarna.


Hmmmm... Vad då uppe längre om kvällarna, efter mamma gick bort somnar jag sällan innan kl 1 på natten, har jag tänkt vara uppe längre om sommaren lär jag ju vara uppe dygnet runt hi hi hi...

Mamma ja... Har suttit & sett ett program från England som heter Begravningsentreprenörerna, behöver jag ens säga att tårarna forsade nedför kinderna & det bränner i ögonlocken just i detta nu. Saknar henne enormt.

Min brorsons svärmor gick bort i helgen & då väcktes alla tankarna igen & jag lider med hans hustru som tappat ännu en förälder. Jag vet hur jobbigt det är & nu ska hon också behöva gå igenom det som vi alla fasar för, att tappa en förälder. Man har bara en mamma & pappa & det är först när de gått över till andra sidan som man förstår hur stor plats de haft i ens liv. Sådant som man tog förgivet är inte längre alls så självklart.

Så kom ihåg att ta vara på all tid ni har med era nära & kära, när man minst anar det kan det vara för sent.


Har inte tänkt göra så mycket mer i kväll än diska bort i köket, ta en dusch, sedan koka lite ingefärste som intas med Kung Oscars pepparkakor & krypa upp i soffan för att se Shutter Island.

Önskar er alla som orkade läsa en riktigt fin söndagkväll & start på kommande vecka.


Tjillevippen


     

Lite sommarbilder mitt i vintern

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards