Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 24 januari 2014

Av Malin - 24 januari 2014 21:40

Varför kan pms få en att må så j-a dåligt    I morse borde jag ha anat oråd när jag fick en himla städlust, städade köket, tog ner gardinerna i hopp om att de nya skulle komma idag... Vilket de gjorde efter lunchtid så nu hänger de äntligen uppe, riktigt fina gardiner så jag är kanonnöjd. Den nya spetsduken ligger också fint på köksbordet, lite finjusteringar i morgon så är det klart.


Har nu legat & sedd Fångarna på fortet med ett halvt öga, tycker inte att det är mycket bra på tv att se tyvärr, de bästa programmen brukar vara sent på kvällen eller mitt i natten. Trött är jag så får vällan dra mig ut med Wilma en sista gång för dagen så kanske sängen sedan kallar.

Wilma har inte riktigt varit sig själv efter vi kom hem vid 15.30 Hon har inte ätit utan dragit sig undan på min säng, bara varit & kikat till mig om jag hamnat i telefon nyfiken som hon är. Nå, precis som oss kan även våra kära vänner djuren ha "sådana" dagar.


I morse surrade jag med min goa vän i gbg, vi utbytta lite husmoderstips ha ha ha... Jag tipsade om att bakpulver är kanon till att öppna avlopp & han att "kuddarna" till diskmaskinen är kanon till att rengöra i toalettstolen med så i morgon ska det testas då damen innan mig hade varit dålig på att rengöra längre ner i röret & hur jag än skurar blir det inte rent men nu så jäklar ska det bli kanonrent    Finns mycket sådana där små tips som kan förändra ens liv ha ha ha... I alla fall ens städliv.


Nä, nu ska jag traska ut med Wilma & sedan ska jag ta en kopp ingefärste med en Kung Oscars pepparkaka till, sedan kallar sängen. Sov så gott alla där ute.


Tjillevippen


Nu har kristall lampan flyttats till köket & gardinerna är på plats 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards