Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 15 mars 2014

Av Malin - 15 mars 2014 12:19

Nedräkningen har börjat sedan länge sedan, visst har jag varit utomlands mycket, även utbildat mig till reseledare på Cypern & blev erbjuden jobb i Grekland men tackade nej i slutändan. Men... Så mycket som jag längtar just nu har jag nog aldrig gjort, den här veckan kommer att vara som balsam för själen. Har ibland funderat på att flytta utomlands men aldrig kommit till ett slutgiltigt beslut, kanske för att jag helt enkelt inte vet vilket land som skulle vara bäst för mig & Wilma. Nåja, till beslut tas får jag hålla mig till resorna.


Idag har jag hunnit till graven en sväng & även handlat, skulle behöva städa men jag tillhör en av dem som har så otroligt besvärlig pms så kommer liksom inte igång. Visst tar jag tabletter men idag känns det inte som att de hjälper & jag har ingen lust att göra annat än ligga på soffan under filten med Wilma som just nu snarkar bakom min rygg.

Innan jag fick tabletterna så fick jag hemska smärtor, frossa, kräktes & när vi en påsk var i Vemdalen på semester så svimmade jag & fick hjärnskakning. Läkaren ville flyga mig hem men som tonåring ville jag åka bil hem med mamma & pappa. Hade hjärnskakning 3 gånger inom loppet av 2 år så det är väl därför jag är som jag är ha ha ha...


By the way... Håret... Att det är skönt att få sätta sig ner hos frisören & låta dem sätta saxen i håret, jag sminkar mig ju inte men håret brukar jag vara noga med förutom när det blir för långt, då struntar jag helt i det. Så i tisdags var jag till min frisör Sara, hon vet hur mitt hår ska vara förutom att hon muttrar (skojfriskt) lite då jag alltid i slutet tycker att det är liiite för långt. Vill ha riktigt kort på sidorna & mitt på huvudet står håret upp, fick isatt lite slingor denna gången så nu har mitt babyhår fått lite stadga.

Måste säga att jag älskar Lanzas produkter, speciellt pudret man gnuggar i för stadga, det är kanonbra & även saltvattensprayet är outstanding. Tidigare använde jag Sebastian men vågar inte beställa det nu när de bytt utseendet på alla flaskor & tuber så jag vet helt enkelt inte vad jag köper. Vad gäller hårprodukter så betalar jag hellre lite mer eftersom de är dryga & räcker länge, även champoo köper jag av Lanza.


Jag skulle ju så stort gå igenom min garderob här tidigare... Har jag gjort det än? Skulle inte tro det, måste gå igenom & se vad jag kan ha & vad som ska bort men det får nog vänta till i morgon. Idag ska jag bara fixa mat åt mig & Wilma, sedan gosa ner mig under filten & bara vara. Jag ska säga som det är JAG SKA LATA MIG!!! För det får man faktiskt vara ibland.

Hoppas nu att ni alla får en fortsatt fin lördag & till er som orkat läsa till slutet, bra gjort, jag som hoppat från det ena till det andra... Kan inte vara lätt att hänga med i svängarna ha ha ha. Ha det nu helt underbart   


Tjilevippen


PS: By the way, undrar om de har morgongympa på hotellet vi bor på... Bjuder er här en entusiastisk semestergäst.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards