Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 27 mars 2014

Av Malin - 27 mars 2014 19:28

Är man extra törstig på torsdagar eller? Ja inte vet jag i alla fall... Men det önskas "happy thirsty thursday" både här & där så får väl anta att man dricker lite extra då. Hur som hellst har veckan bara runnit iväg hittills, vet inte om jag fått gjort något av värde men försöker i alla fall städa på här hemma så att det ska bli vårfräscht.


Idag var det verkligen helt underbart väder, ett tag var det +23. Var ner i källaren & hämtade upp min badenbaden & placerade mig på balkongen men efter en timme stramade det bra i ansiktet & en mustasch var redan på plats gggggrrrrrr..... Gillar inte min solmustasch. Var härligt i alla fall att sitta i solen, äta ett äpple & njuta av vädret.

Har just bakat lite hallongrottor åt min far & i morgon blir det chokladrutor & en sort till, vad vet jag fortfarande inte. Måste ju se till att pappa har lite hemmabakat när han får främmande eller helt enkelt själv känner sig sugen på något sött. Tur att min "flirt" gillar fika så när han kommer på besök ska det finnas laddat i frysen att ta fram. Själv har jag aldrig varit mycket för fika eller sötsaker men är svag för ostbågar... Det är saltet... Är jag på kalas & vi blir bjudna tårta måste jag alltid lite fint fråga värder/värdinnan om de kanske har en korvbit efter ha ha ha.


Vad har jag annars gjort sedan sist hmmmm.... Nu måste hjärnan igång, den är bra slö den här tiden på dygnet. Ja, på måndagkväll bakade jag 2 tårtor åt min brors hustru, hennes mamma fyllde år & hon skulle ta med dem till boendet där hon bor. Hoppas att de blev nöjda. Då fick jag en liten snilleblixt & började checka upp lite utbildningar på internet... Funderar nämligen att utbilda mig till konditor, tror att det skulle vara ett riktigt roligt jobb & jag älskar ju att baka & dekorera. Ska i alla fall klura på det & forska vidare var närmsta utbildning finns & hur det är med bidrag i sådana fall. Får se vart det bär.


Ja det var väl det mesta av det bästa antar jag, inte mycket som sker i mitt liv men lite i alla fall. Hoppas att ni alla får en riktigt fin kväll, nu ska jag ta ett stort glas isvatten så kanske att man är törstigare på torsdagar... Hmmmm....


Tjillevippen


 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards