Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 3 februari 2013

Av Malin - 3 februari 2013 08:42

God morgon, nu ska denna damen se om hon kan komma igång med detta som kallas blogg, skrev ju mycket dagbok som ung så det ska vällan inte vara så svårt kan jag tycka men klart att sätta ord på alla tankar är ju inte det lättaste ibland.


Facebook... Jag kommer i alla fall inte att koppla samman denna blogg med Facebook då det finns en del som jag absolut inte vill ska läsa det jag skriver. Det är som i verkliga livet, jag har få men nära vänner som vet ALLT om vad som sker i mitt liv men sedan en drös av ytliga som inte vet 1/4... Allt detta för att skydda mig själv från skitsnack och bakfalska så kallade vänner. Har vid detta tillfälle tappat två väldigt goda manliga vänner på grund av just skitsnack och lögner från deras dambekanta, orkar inte med all drama utan har nog med mitt eget liv så poff... Där var de borta.


Vänner... Ska man verkligen om man är kvinna bara kunna ha kvinnliga vänner? Jag har en drös av manliga då vi är lika raka, har samma sjuka humor och ska jag kanske säga... Snuskiga humor    Det roliga är att kommer någon av dem och ska hälsa på får man alltid frågan om man har sex med dem. Måste man verkligen ha sex med alla manliga vänner? Måste man dessutom ha alla arbetskamrater som vänner på Facebook. Tycker inte jag i alla fall, varför ska de jag ogillar sitta och "nyfika" sig vad som händer i mitt liv. Nu är jag utan jobb sedan början av december när företaget flyttade sitt säljkontor men jag har bara några få utvalda vänner därifrån som jag tycker är vettiga och som jag drar jämnt med.


Just nu är i alla fall min bästa vän min trogna hund Wilma, hon följer mig och gör mig sällskap på promenaderna och i vardagslivet. Lättar upp mitt humör när jag är nere någon dag, älskar henne av hela mitt hjärta   


 


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
<<<
Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards