Bitterfittan - Mitt I Livet

Alla inlägg den 24 februari 2013

Av Malin - 24 februari 2013 09:20

God morgon världen, livet är bra härligt även om man har en del skavanker, finns ju faktiskt alltid de som har det värre.

Ute skiner solen, det är verkligen härligt vårväder. Jag var dock ut med Wilma redan vid 6:tiden då jag inte kunde sova längre och vid 8 ringde min far på dörren och ville ha med henne till kolonilotten. Hon är lyckligt lottad min Wilma att så många gillar henne och säger jag bara morfar blir hon galen av lycka.


Snart närmar sig sommaren, hoppas givetvis att jag får ett jobb men lika härligt skulle det vara att få vara ledig en sommar då jag alltid valt att jobba somrarna. När jag nu är utan jobb lär det inte bli några längre resor men jag skulle gärna ta en liten i sommar, kanske dansbandsveckan i Malung... Där verkade det vara kanontrevligt när jag såg på serien de visade därifrån. Jag är väl ingen älskare av dansband rocker som jag är men kan väl rucka på det för en stund.

Förra året hann jag och Mari till Turkiet, Paris, Helsingfors och med en Sabatonkryssning...

Paris, Paris... Har ni möjlighet så åk dit, våren närmar sig och då ska det vara otroligt vackert där. Vi åkte på hösten så första dagen hade vi störtskurar men trevligt ändå och hann se det mesta men mycket finns kvar att se. Bara att strosa runt på Pére-Lachaise kyrkogård för att hitta Jim Morrisons grav tog ca 2 tim och på vägen tillbaka hittade vi även Chopins grav. Och Disneyland Paris, oavsett om man har barn eller ej så är det väl värt ett besök för alla har vi växt upp med Disney och jag personligen är barnsligt förtjust i deras tecknade serier   

Malta kan jag också rekomendera, helt underbart land som har små avstånd, härligt väder och mycket att se. Förutom all historia så måste man bara besöka Popeye Village i Anchor Bay, Karl-Alfreds hemstad Sweet Haven. 1980 spelades filmen Karl-Alfred in där med Robin Williams. Väl värt ett besök, där har man oavsett ålder roligt.


Nej, nu ska denna damen "kasta" sig över disken


Tjillevippen


Disneyland Paris, fotot tagen 25/9-12 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
<<<
Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards