Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 2 mars 2014

Kärlek på internet.

Av Malin - 2 mars 2014 22:58

I ett tidigare inlägg så var jag starkt emot att att man kan vara kär i någon som man aldrig träffat & ha förhållanden över internet. Jag måste delvis backa & säga "jag hade fel", jag är inte mer än mänsklig.

Kärlek är dock ett stort ord för mig & jag kan inte säga att jag är kär innan jag träffat en människa face to face så att säga men förälskad kan jag nog säga att jag blivit.


Mannen i fråga bor ej i Sverige men i ett av våra grannländer, vi kom i kontakt för någon månad sedan via en kompis & det tackar jag för. Tackar även samma vän för att ha presenterat appen Viber för mig så att vi nu kan ringa varandra gratis & prata för oj vilken fin röst den mannen har. Lugn & trygg.

Vi började surra mer i i veckan, har faktiskt chattat otroligt mycket & i går även talat på telefon. Vi har samma åsikter & värderingar vilket för mig är viktigt plus att jag älskar att han ger sina barn så mycket tid & verkligen tar sitt ansvar som pappa vilket många män glömmer att göra eller helt enkelt inte tillåts göra av barnens mammor.

Det som började som en chat mellan två främlingar har utvecklats & nu har jag alltid påklistrat ett sådant där lite fånigt leénde, ni vet, när vi pratar    Han får mig att le, känna min omtyckt, det pirrar i magen, jag blir glad & en sådan värme sprider sig i kroppen var gång vi chattar eller pratar. Jag kan nog faktiskt säga att jag är smått förälskad hur otroligt det än låter eftersom det kommer från mig men jag får helt enkelt erkänna.... Jag hade fel, man kan bli förälskad i någon man aldrig träffat via internet. Men kär, där vidhåller jag än att man måste träffas för att kunna avgöra om man är kär eller inte.

Nu gäller det bara att få till en träff & den hoppas jag kommer inom en snar framtid så vi får se om känslorna stämmer även i verkliga livet. Om inte så vet jag att jag kommer att han en livslång vän som jag kan prata om ALLT med & det är inte heller fy skam även om jag nu hoppas på mer.


Förövrigt har helgen förflutit rätt lugnt, besök på kyrkogården, prommisar med Wilma, lite småpyssel hemma. Igår, lördag, luchade jag hemma hos pappa då min bror från Luleå med fru kom på besök. Fick även Wilma träffa "kusinen" Zam & busa lite. På kvällen kom Mari över i vanlig ordning & vi hade precis som alltid trevligt i varandras sällskap, en god vän ska man vara rädd om, de växer inte på träd.


I morgon är det den 3:e mars & precis 3 månader sedan mamma gick bort, vi var idag & skulle köpa gula rosor men det kommer in i morgon. Innan hon gick bort ville hon ju inte prata om sin begravning men hon tog i alla fall upp med min pappa om att hon ville ha gula rosor på kistan & det ordnade vi givetvis. Så nu när det är 3 månader sedan hon gick bort ska vi köpa en bukett eller två med gula rosor & lägga på graven.


Nä, nu ska denna damen dra sig in i sovrummet, Wilma ligger redan & sover så jag ska nog göra henne sällskap. Kommer ju en dag i morgon & ja just, ska ju på intervju för sommarjobb i veckan... Ett sommarjobb är bättre än inget jobb alls & kan ju faktiskt leda till mer om man visar framfötterna.


Sov så gott alla där ute i natten.


Tillevippen


 

 
 
luvcatz

luvcatz

5 mars 2014 20:55

härligt, grattis till intervjun o nye vännen :)

Sov sött!

http://luvcatz.bloggplatsen.se

Malin

5 mars 2014 21:46

Tack snälla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Onsdag 24 april 16:07

Ja dessa telefonmöten med AF, FK och rektorn gör så att min skalle flippar ut... Tur att jag idag bara suttit vakt på nationella prov så jag slapp tänka för övrigt. Jag gjorde i alla fall anteckningar gällande nästa telefonmöte med AF och det efter m...

Av Malin - Söndag 21 april 09:00

Nå, för all del, veckodagarna går ju också lika fort men man må ju få fråga i alla fall ;) Helgen har varit och är väldigt lugn, blev 4 dagar ledig för mig då jag i torsdags hade slut medicin att ta för ryggen men fredag morgon kom den med Early Bird...

Av Malin - Söndag 14 april 16:20

Ja, första veckan efter påsklovet gjord och så även helgen, hela veckan bara swishade iväg i en herrans fart. Kanske är så det blir när man trivs där man arbetstränar. Blev mycket Hooja i torsdags och eleverna var helt slut efter dansandet :)    ...

Av Malin - Torsdag 4 april 07:46

Ja så är det, i morse när jag var ut med Wilma vid 6.30 så blev morgontoaletten snabbt gjord då graderna visade -18. Länge sedan vi nu haft så kallt så man är inte van och till helgen verkar de även lovas lite snö men så brukar det ju vara om vårvint...

Av Malin - Söndag 31 mars 17:08

En dag kvar men en vecka ledigt för mig :) Hoppas att få lite mer ork så att jag kan göra en del här hemma, skulle vara så skönt.  I morse trodde jag att jg legat och blåst lite längre än vanligt, till jag blev påmind om att vi faktiskt har ställt ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards